Ispovest Od Maksim Gorki

recenzija pdf
"Ispovest" je jedno od najpoznatijih dela ruskog pisca Maksima Gorkog, koje predstavlja njegovu autobiografsku ispovest i putovanje kroz život i misli ovog izuzetnog pisca.
Ispovest Od Maksim Gorki

U ovoj knjizi, Gorki otvoreno i iskreno piše o svojim ranim godinama, o odrastanju u siromaštvu, životu na ulici, suočavanju sa siromaštvom, gladom i nepravdom. Otkriva svoju borbu za obrazovanje i lično napredovanje, kao i susrete sa različitim ljudima koji su uticali na njegov razvoj kao pisca i intelektualca. “Ispovest” je ispunjena snažnim opisima okoline i likova koji su obeležili Gorkijev život. Kroz ovu knjigu, čitalac može dublje razumeti Gorkijevu filozofiju i ideje o socijalnoj pravdi, ljubavi, umetnosti i ulozi pisca u društvu. “Ispovest” je izuzetno emotivan i introspektivan tekst koji osvetljava Gorkijevu unutrašnju borbu, snove i stremljenja. Ova knjiga pruža ne samo uvid u život ovog velikog pisca, već i u rusko društvo i političke promene kroz koje je prolazilo u to vreme.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*