Iz Rima, S Ljubavlju Od Džuls Vejk

recenzija pdf
U romantičnom romanu "Iz Rima, s ljubavlju" Džuls Vejk nas vodi na putovanje kroz Rim, grad ljubavi i tajni, dok se glavna junakinja suočava sa neočekivanim preprekama i pronalazi put do ljubavi koja nadmašuje prošlost.
Iz Rima, S Ljubavlju Od Džuls Vejk

Lisa, protagonistkinja romana, nalazi se u prelepom rimskom stanu sa svojim prijateljem iz detinjstva, Vilom Rajanom, koji je sada postao njen ljuti neprijatelj. Iako je privlačan, njih dvoje se suočavaju sa starim nesporazumima koji ih drže na distanci. Lisa nema nameru da se upušta u romansu, jer ima važnije stvari na umu, poput traganja za ocem kojeg nikada nije upoznala. Međutim, sudbina ima druge planove. Kada se Lisaova potraga za ocem suoči sa prvom preprekom, Vil je tu da joj pruži podršku i pomogne joj da nastavi dalje. Dok istražuju Rim, grad pun tajni i neodoljivih trenutaka, njih dvoje se povezuju kroz razgledanja i ukuse ovog večnog grada. Kroz te trenutke zajedno, Lisa počinje da preispituje svoje stavove o ljubavi i predrasude koje je imala prema Vilu. Dok se odnosi razvijaju, ona postavlja pitanje da li je Rim, grad poznat po svojoj romantičnoj atmosferi, sposoban da zavodi ne samo nju, već i Vilu. “Iz Rima, s ljubavlju” je priča o ljubavi koja raste iz neočekivanog mesta, o pronalaženju sebe kroz veze koje se formiraju u najnepredvidivijim trenucima. Džuls Vejk stvara atmosferu strasti, tajni i emotivnih preokreta, pružajući čitaocima uvid u to kako se ljubav može razvijati čak i kad je prošlost puna nesporazuma.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*