Izbor Iz Pjesništva, Dramskog I Proznog Djela Od Nelly Sachs

recenzija pdf

"Izbor iz pjesništva, dramskog i proznog djela od Nelly Sachs" je zbirka koja vas vodi u svet jedne od najznačajnijih nemačkih pesnikinja dvadesetog veka. Nelly Sachs, dobitnica Nobelove nagrade za književnost, ostavila je neizbrisiv trag svojim izvanrednim delima koja istražuju teme poput traganja za identitetom, patnje, ratom razorene Evrope i duhovne transcendencije.
Izbor Iz Pjesništva, Dramskog I Proznog Djela Od Nelly Sachs

U ovoj zbirci, otkrijte izbor najupečatljivijih pesama, drama i proznih dela koje je Sachs stvorila tokom svog stvaralačkog puta. Njena poezija odiše emotivnom snagom, dubokom introspekcijom i simboličkim jezikom koji dotiče suštinu ljudskog postojanja. Njene drame vas vode na putovanje kroz emotivne i psihološke dubine likova, dok njena proza otkriva snagu njenog pripovedanja i filozofske refleksije.Nelly Sachs je bila umetnica koja se suočavala sa sopstvenim traumama i istovremeno je bila svedok traumatičnih događaja svog vremena. Njeno delo izražava nadu, ljubav i potragu za smislom usred tame i stradanja. Ona nas poziva na razmišljanje o ljudskoj prirodi, univerzalnoj povezanosti i snazi umetnosti kao oblika izražavanja.“Izbor iz pjesništva, dramskog i proznog dela od Nelly Sachs” je knjiga koja će vas nadahnuti, dirnuti i pokrenuti na razmišljanje o dubokim pitanjima ljudskog postojanja. Njeno izvanredno umetničko delo prenosi poruke ljubavi, nade i humanosti koje su važne i danas, otvarajući vrata ka razumevanju i saosećanju prema drugima i svetu koji nas okružuje.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*