Izbor Iz Proze Od Vilijam Fokner

recenzija pdf

"Izbor iz proze" je antologija dela američkog pisca Vilijama Foknera. Fokner je bio jedan od najuticajnijih pisaca 20. veka, poznat po svom eksperimentalnom stilu pisanja i složenim narativima.
Izbor Iz Proze Od Vilijam Fokner

Ova antologija donosi odabrane priče i odlomke iz Foknerovog opusa. Kroz svoju prozu, Fokner istražuje teme kao što su rasa, klasne razlike, nasilje, rat i moralnost. Njegov stil pisanja je prepoznatljiv po svojoj kompleksnosti, dubini likova i bogatstvu opisa.Fokner je često koristio višestruke perspektive, unutrašnje monologe i složene strukture priča kako bi istražio dublje slojeve ljudske psihe i društvene dinamike. Njegovo pisanje je intenzivno, emotivno i izazovno, zahtevajući pažljivo čitanje i razmišljanje.“Izbor iz proze” nam pruža uvid u različite tematske i stilističke aspekte Foknerovog dela. Kroz ove odabrane priče, čitaoci će dobiti uvid u njegovu virtuoznost u građenju priča i sposobnost da istražuje ljudsku prirodu na dubok i složen način.Foknerov doprinos književnosti je neprocenjiv, a ova antologija je prilika da se upoznate sa njegovim stilom i tematskim područjima kojima se bavio. Njegova dela su ostavila dubok trag u književnosti i inspirisala mnoge pisce širom sveta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Vilijam Faulkner - William Faulkner

Vilijam Fokner je bio pisac romana dobitnik Nobelove nagrade koji je pisao izazovnu prozu i stvorio izmišljeni okrug “Joknapatafa”.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*