Izlomljeno Od Karin Sloter PDF

recenzija pdf
Ocena:(Ocena: 5 od 5. Ukupno: 2)

"Izlomljeno" autorke Karin Sloter je uzbudljiv triler smešten u najpoželjnije naselje u Atlanti, Ensli park. Radnja knjige započinje kada u jednoj velelepnoj vili u ovom idiličnom naselju pronađeno telo jedne devojke. U hodniku ispred sobe stoji njena majka, koja je sopstvenim rukama ubila napadača koji je napao njeno dete.
Izlomljeno Od Karin Sloter

Slučaj je u nadležnosti policije Atlante, ali specijalni agent Vil Trent iz biroa za istrage u Džordžiji dolazi u Atlantu iz političkih razloga. Međutim, Trent ubrzo shvata da nešto nije u redu i da je nešto promaklo policiji Atlante. Preuzima slučaj i počinje proširivati istragu. Trent je ubeđen da postoji veza između ovog slučaja i nestanka još jedne adolescentkinje. Veruje da pravi zločinac još uvek nije uhvaćen i da je na slobodi. Ova knjiga istražuje napetost i misteriju unutar luksuznog naselja Ensli park dok Trent odlučno traga za istinom i pravdom.

izlomljeno

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Karin Sloter

Karin Slaughter je američka spisateljica, najpoznatija po svojim triler romanima. Rođena je 1971. godine i brzo je stekla popularnost zahvaljujući svom upečatljivom stilu pisanja i sposobnosti da stvori napete, kompleksne priče.


Više O Autoru

2 0 komentara

  1. Mirka
  2. Ana

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*