Jelena 2001 Od Mile Kordić

recenzija pdf
"Jelena 2001" je nastavak kultnog romana "Jelena 93", koji prati dalju sudbinu glavne junakinje i njenog naroda kroz turbulentne događaje na Kosovu i Metohiji, uključujući bombardovanje NATO-a 1999. godine, kao i zbivanja u periodu od 2000. do 2001. godine.
Jelena 2001 Od Mile Kordić

Ovaj roman duboko uranja u temu borbe između dobra i zla kroz vekove, istražujući istorijske i savremene sukobe koji su oblikovali sudbinu naroda na Balkanu. Autor Mile Kordić donosi složene narativne slojeve koji oslikavaju složenost ljudske sudbine i kolektivne istorije. “Jelena 93” je već osam godina ostao mega hit, štampan u velikom tiražu kod različitih izdavača i postao jedna od najčitanijih knjiga u srpskom narodu tokom protekle decenije. Zbog svoje objektivnosti u prikazivanju ratnih događaja, čak je uvrštena u zvaničnu dokumentaciju organizacije Ujedinjenih nacija. “Jelena 2001” nastavlja da istražuje teške teme, pružajući čitaocima duboke uvide u složene dinamike i dileme savremenog društva na Balkanu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*