Jeza Od Ros Makdonald

recenzija pdf
"Jeza" autorke Ros Makdonald je napeti triler koji nas uvodi u svet privatnog detektiva i tajni koje će ga dovesti do mračnih prošlih i svežih zločina. Priča se fokusira na Lu Arčera, privatnog detektiva koji dobija slučaj od izbezumljenog mladića koji traži svoju odbeglu mladu. Dok istražuje nestalu osobu, Arčer se upušta u zamršen svet tajni i intriga.
Jeza Od Ros Makdonald

Kako se priča razvija, otkriva se da je situacija mnogo složenija nego što se prvobitno činilo. Arčer se suočava s misterioznim vezama između dva ubistva – jedno koje se dogodilo pre dve decenije, a drugo koje je veoma sveže. Ova dva zločina postaju ključ za razotkrivanje mračnih tajni koje su duboko ukorenjene. Kroz “Jezu”, Ros Makdonald istražuje dubine ljudske prirode, kako prošli događaji mogu uticati na sadašnje i buduće postupke. Pored toga, istražuje kako se tajne mogu preplesti i kako duboko zakopane istine mogu iznenada isplivati na površinu. Kroz napetost, akciju i psihološku dinamiku, priča nas vodi kroz traganje za istinom i suočavanje sa mračnim istinama koje su dugo skrivane. Autor nas vodi kroz priču koja istražuje kako tragovi prošlosti mogu biti ključ za rešavanje sadašnjih misterija. Kroz lik detektiva Lu Arčera i njegovu borbu sa intrikama, “Jeza” nas drži zainteresovanim dok se suočavamo sa neočekivanim obrtima i prelomnim trenucima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*