Knjiga O Vakcinama Od Robert V. Sirs

recenzija pdf
"Knjiga o vakcinama" autora dr Roberta V. Sirsa osvetljava ključna pitanja i dileme s kojima se suočavaju roditelji širom sveta u vezi sa imunizacijom svoje dece. U ovom nepristrasnom vodiču, čitaoci će naći detaljne analize svake bolesti i pripadajuće vakcine, pružajući duboki uvid u njihovu prirodu, retkost, ozbiljnost i potencijalne nuspojave.
Knjiga O Vakcinama Od Robert V. Sirs

Autor, doktor Bob Sirs, ne zagovara ni vakcinaciju ni njeno odbijanje, već nudi objektivne informacije koje roditeljima omogućavaju da donesu informisanu odluku. Kroz pregledno organizovane poglavlja, čitaoci će se upoznati sa američkim kalendarom imunizacije, ali će isto tako naći informacije relevantne i za situaciju u Srbiji. Osim toga, knjiga pruža i uvid u statistiku bolesti u Srbiji, kao i u ponudu vakcina dostupnih na tržištu. Ova knjiga je nezamenjiv resurs za roditelje koji žele da se informišu o vakcinama na temeljan i objektivan način, pružajući im potrebne informacije dok navigiraju kroz složeni svet imunizacije.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*