Kobna Igra Od Karen M. Makmanus

recenzija pdf

"Kobna igra" je roman autorke Karen M. Makmanus, pun uzbudljivih i neočekivanih obrta, napet do samog nepredvidljivog kraja. Autorica, poznata po bestseleru "Lažljivac među nama", ponovo donosi intrigantnu priču koja vas neće ostaviti ravnodušnima.
Kobna Igra Od Karen M. Makmanus

Radnja romana se vrti oko igre istine ili izazova, koja na prvi pogled zvuči zabavno. Međutim, stvari brzo uzimaju neočekivani obrat kad svi učenici u školi dobiju poziv na ovu igru. Oni koji se ogluše na izazov suočavaju se s otkrivanjem svojih najskrivenijih tajni, dok oni koji pristanu na izazove moraju ih dokazati fotografijama. Glavni likovi ovog napetog romana su Maeve, Knox, Phoebe, Luis, Emma, Jules, Brandon i Sean. Maeve i Phoebe ne žele učestvovati u igri, ali kada se otkriju tajne koje nikako nisu htjele da se otkriju, cela škola saznaje za njih, a pritom nastrada i Knox. Ono što je počelo kao nevina igra s vremenom postaje sve opasnije i smrtonosno. Maeve sumnja da to nije slučajnost i da iza svega postoji nešto više, no mora ubediti svoje skeptične prijatelje u to. U strahovito napetoj završnici, ritam ubrzava kako se približavamo kraju, a roman se raspliće na potpuno neočekivan i nepredvidljiv način. Karen M. Makmanus se ističe svojim stilom pisanja u kojem različiti likovi prepričavaju radnju iz svog kuta gledanja, što doprinosi dinamičnosti i napetosti radnje. Ako volite napete trilere sa mnoštvom tajni i neočekivanih obrata, “Kobna igra” će vas sigurno držati zainteresovanim do samog kraja, jer će vas njen misteriozni zaplet uvući u uzbudljivu igru sa neizvesnim ishodom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*