Koloros: Božiji Gnev Od Aleksandar Marić

recenzija pdf

"Koloros: Božiji gnev" je priča koja seže daleko iznad fantastike, donoseći predskazanje i budućnost, protkano filozofijom i dubokim razmišljanjima o ljudskim sudbinama i posledicama naše svesti.
Koloros Božiji Gnev Od Aleksandar Marić

U ovom delu, zlo potiče sa vrha, poprima oblik ciničnog čudovišta koje suptilno proždire ljudske umove i duše. Njegovo širenje razvrata i iskrivljene svesti postaje opasnost za sve. Pitanje je kuda sve to vodi i šta se dešava sa onima koji se suprotstave ovom čudovištu, odbijajući da podlegnu grehu. U svetu gde se suočavamo sa zlom na najvišem nivou, postavlja se pitanje da li ima mesta za ljubav i humanost. Likovi u ovoj priči suočavaju se sa teškim izborima i moralnim dilemama dok tragaju za odgovorima na ova pitanja. “Koloros: Božiji gnev” je delo koje dotiče srž ljudske egzistencije, sa dubokim razmišljanjima o dobroti i zlu, odlukama koje oblikuju sudbine i o dušama koje tragaju za svetlom. Ova priča nas vodi na putovanje kroz kompleksne likove, dok se susrećemo sa njihovim strahovima, nadama i snovima. Aleksandar Marić nam predstavlja izuzetno maštovit i emotivan svet u kojem se dobro i zlo bore za prevlast, a čitaoci će biti zavedeni i zamišljeni njegovim dubokim i nevidljivim prstima koji svaki ima svoju priču i dušu. Ova knjiga će zasigurno ostaviti snažan utisak na sve one koji vole da razmišljaju o dubokim temama i provokativnim pitanjima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*