Kompost Od David Squire

recenzija pdf
"Kompost" je knjiga autora Davida Squirea koja se bavi svim aspektima pravljenja komposta, od osnova do složenijih tehnika i metoda. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da saznaju kako da naprave kvalitetan kompost i kako da ga koriste za unapređenje svojih biljaka i bašte.
Kompost Od David Squire

Autor se fokusira na objašnjenje kako kompost funkcioniše i koji su najbolji sastojci za pravljenje kvalitetnog komposta. Knjiga pokriva sve korake u procesu pravljenja komposta, uključujući izbor kontejnera, pripremu sastojaka, mešanje i zalivanje.Osim toga, knjiga “Kompost” pruža i korisne savete o tome kako se kompost može koristiti za različite vrste biljaka, uključujući povrće, voće, cveće i drveće. Autor takođe daje savete o tome kako sprečiti probleme sa štetočinama i bolestima koje mogu uticati na kompost i biljke koje ga koriste.Ova knjiga je neophodna za sve one koji žele da imaju zdravu i plodnu baštu bez upotrebe hemikalija. David Squire koristi svoje iskustvo i stručnost kako bi pomogao čitaocima da uspešno prave i koriste svoj kompost. Knjiga “Kompost” je praktičan vodič koji će vam pomoći da unapredite svoju baštu na održiv i prirodan način.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*