Kraj Jedne Ere Od Miloš Starović PDF

recenzija pdf
U knjizi "Kraj jedne ere", autor Miloš Starović nam pruža dragoceno svedočanstvo ličnih doživljaja i dubokih uvida u turbulentne geopolitičke promene koje su obeležile istočnu Evropu od poslednje decenije XX veka pa sve do današnjih dana.
Kraj Jedne Ere Od Miloš Starović

Ovo iskustvom prožeto delo otkriva autorovu životnu priču, počevši od njegovih školskih dana u Beogradu, studiranja u Evropi, do vremena provedenog u Rusiji, sve do njegove uloge u svetskim finansijskim centrima i doprinosa intenziviranju, a kasnije i zatvaranju ruskog tržišta. Knjiga je bogata pronicljivim zapažanjima i dubokim refleksijama. Miloš Starović vešto uspeva da prenese kompleksnost svetskih događaja na jednostavan i lako razumljiv način, otvarajući čitaocima dublji uvid u promene koje su oblikovale njegov život i karijeru, ali i globalne društvene promene. Njegova priča osvetljava procese svetske integracije i izolacije jedne značajne ekonomije i društva, sa posebnim fokusom na Rusiju, prema kojoj gaji posebno osetljiv odnos usled njenih kulturnih dubina. “Kraj jedne ere” je knjiga koja će čitaoce uroniti u intrigantnu mrežu geopolitičkih događaja i univerzalnih životnih tema. Kroz priču o svojim iskustvima i razmišljanjima, Miloš Starović otvara vrata razumevanju savremenih društvenih i ekonomskih promena i njihovog uticaja na pojedinca i svet oko nas.

kraj jedne ere

 

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*