Krimi Priče Od Grupa Autora

recenzija pdf

"Krimi priče" je zbirka najreprezentativnijih priča iz krimi žanra, autora različitih perioda i stilova. Ova knjiga ima za cilj da prikaže evoluciju i razvoj krimi žanra kroz vekove.
Krimi Priče Od Grupa Autora

U ovoj zbirci su uključene priče nekih od najboljih pisaca osamnaestog, devetnaestog i dvadesetog veka. Među autorima su velikani kao što su Anton Pavlovič Čehov, E.T.A. Hofman, Edgar Alan Po, Vilijem Vilki Kolins, Ser Artur Konan Dojl, Vilijam le Ke, Čarls Dikens, Dž.K. Česterton, Edgar Valas, Džozef Šeridan Le Fanu, Mark Tven, Žak Futrel, Migel Servantes i M.J. Ljermontov. Ove priče su odabrane jer predstavljaju preteče, klasične primere i značajne doprinose krimi žanru. Svaka priča nosi svoju specifičnu atmosferu, zagonetku i zaplet koji će zadovoljiti apetite ljubitelja krimi knjiga. Kroz ove priče, čitaoci će moći da istraže različite stilove pisanja, intrigantne misterije i neizvesne rasplete. “Krimi priče” predstavljaju priliku da se upoznate sa korenima i ključnim ostvarenjima ovog popularnog žanra. Ova zbirka će vam pružiti uvid u različite aspekte krimi književnosti i uzbudljive priče koje su uticale na razvoj i popularnost žanra. Ovo je knjiga koju će ljubitelji krimi žanra ceniti, kao i oni koji žele da istraže različite autore i stilove unutar ovog žanra. “Krimi priče” je izbor najboljih priča koje vas vode na uzbudljivo putovanje kroz tajnovite i zločinačke svetove.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*