Kroz Život S Vladikom Nikolajem: 365 Pouka I Saveta Za Svaki Dan U Godini Od Matej Arsenijević

recenzija pdf
"Kroz život s vladikom Nikolajem: 365 pouka i saveta za svaki dan u godini" priređeno od strane Mateja Arsenijevića je izvanredna knjiga koja pruža svakodnevne duhovne pouke i savete za čitaoce tokom cele godine. Knjiga se temelji na rečima i mislima Svetog vladike Nikolaja Velimirovića, istaknutog pravoslavnog sveca i učitelja.
Kroz Život S Vladikom Nikolajem 365 Pouka I Saveta Za Svaki Dan U Godini Od Matej Arsenijević

Sveti vladika Nikolaj je poznat po svojoj mudrosti i dubokoj duhovnosti, i smatra se da je dao odgovore na mnoga pitanja koja muče savremenike. Knjiga obuhvata različite aspekte hrišćanskog života, istorijske događaje, društvene pojave, i duhovne teme, nudeći čitaocima jasne i jednostavne pouke i savete. Ova knjiga je poput duhovne apoteke koja pruža duhovno isceljenje i inspiraciju svakog dana u godini. Autor ističe da su reči Svetog vladike Nikolaja čiste i jednostavne, jevanđeljske reči bogomudraca koje sjedinjuju umnost i dobrotu. Ova knjiga je neprocenjiv resurs za one koji žele da prodube svoju veru i duhovni život kroz svakodnevno čitanje i razmatranje duhovnih pouka i saveta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*