Kruna Od Čudodrva Od Tad Vilijems

recenzija pdf

''Kruna od čudodrva'' autora Tada Vilijamsa predstavlja epsku fantazijsku avanturu koja se vraća čitaocima u voljeni univerzum koji je osvojio srca još davne 1988. godine. Prvi svezak trilogije "Sjećanje, Tuga i Trn", nazvan "Prijestolje od zmajokosti", postavio je temelje za ovaj izvanredan serijal, koji će postati jedno od ključnih dela moderne epske fantastike.
Kruna Od Čudodrva Od Tad Vilijems

Vilijams je stvorio svet koji je nadahnjujući brojne vrhunske pisce današnjice, uključujući Patricka Rothfussa, Georgea R. R. Martina i Christophera Paolinija. Sada, nakon više od dve decenije od završetka originalne trilogije, Tad Vilijams se vraća ovom univerzumu sa romanom “Kruna od čudodrva”, prvim delom dugoočekivanog nastavka “Posljednji kralj Osten Arda”. U romanu je prošlo trideset godina od događaja iz prethodnih dela, i svet se nalazi na ivici sudbinskog preokreta. Kraljevstvu prete razjedinjujuće sile, stari saveznici su nestali ili se okrenuli tamnim putanjama, a možda najveća pretnja dolazi od ponovno uskrslih Norna – vilenjačkih neprijatelja koji su nekada bili poraženi. U ovoj duboko slojevitoj priči pratimo Simona Snježnopramenog, nekadašnjeg pomoćnika kuhinje koji je postao kralj, i Miriamele, naslednicu kralja Elije. Njihova vladavina suočava se sa izazovima starenja, izdaje i pretnji. Sledimo puteve različitih likova – ljudi, zmajeva, trolova, Sitha i Norna – dok se svet ponovno suočava sa zlom koje je dugo spavalo, spremno da ponovno uzburka ravnotežu. ”Kruna od čudodrva” je spektakularna fantazijska saga koja nas uvlači u svet pun magije, heroizma i neizvesnosti. Sa stotinama likova i složenim zapletom, ovaj roman ostavlja čitaoce uzbudjenim i željnim da istraže sve aspekte ovog bogatog univerzuma. Tad Vilijams nas vraća u svet mašte i avanture, pružajući nam još jedno nezaboravno putovanje kroz svet Osten Arda.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*