Kuća Od Papira Od Karlos Marija Dominges

recenzija pdf
"Kuća od papira" je kratki roman autora Karlosa Marije Domingesa koji istražuje moć knjiga i njihov uticaj na ljudske sudbine. Ova knjiga je prepuna citata koji će privući ljubitelje biblioteka i knjiga kao objekata.
Kuća Od Papira Od Karlos Marija Dominges

Priča se fokusira na profesorku Blumu koju je pregazio automobil dok je čitala pesmu Emili Dikinson. Njen kolega kasnije dobija misterioznu knjigu s ostacima cementa, koja je adresirana na pokojnu profesorku. Odlučuje da je vrati pošiljaocu, a to ga uvodi u neobičnu avanturu i potragu. Tokom istraživanja, otkriva Karlosa Brauera, strastvenog kolekcionara knjiga koji je izgubio razum jer nije mogao da se nosi s knjigama koje su preplavile njegov dom. Karlos Brauer odlazi na divlju plažu i gradi kuću od knjiga umesto cigala. “Kuća od papira” istražuje ne samo uticaj knjiga na živote ljudi, već i mogućnost ljudi da menjaju sudbine knjiga. Roman nas uvlači u svet bibliofila i ljubitelja knjiga, dok nam prikazuje fascinantnu priču o strasti prema knjigama i njihovom značaju u životima ljudi. Kroz priču, autor nas podstiče na razmišljanje o moći literature i njenom uticaju na našu stvarnost. “Kuća od papira” je knjiga koja će očarati ljubitelje knjiga i pružiti im uzbudljivu avanturu u svetu književnosti i ljudske sudbine.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*