Lakomisleno Srce Od Patriša Kornvel

recenzija pdf

"Lakomisleno srce" Patriše Kornvel je dvadeset i treća knjiga u serijalu o forenzičkoj patologinji Kay Scarpetti, koja istražuje mračne zločine i misterije.
Lakomisleno Srce Od Patriša Kornvel

Priča počinje kada Scarpetta istražuje sumnjivo mesto zločina u Kembridžu, Masačusets. U tom trenutku, dobija sigurnosno upozorenje na svoj telefon koje vodi do videoisječka poslatog sa uređaja njene nećake Lucy, koja je stručnjak za računare. Videoisječak otkriva da je Lucy snimljena nadzornom kamerom pre dve decenije, a sadržaj snimka je nešto što Scarpetta ne može podeliti ni sa kim. Ova knjiga istražuje teme porodičnih tajni, tehnoloških izazova i mračnih tajni koje prošlost može da otkrije. Patriša Kornvel majstorski stvara napetost i misteriju dok čitatelji zajedno sa Scarpettom pokušavaju razotkriti zagonetku ovog događaja. “Lakomisleno srce” je roman koji će vas držati u neizvesnosti i intrigirati sve dok otkrivate tajne iz prošlosti i njihov uticaj na sadašnjost.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*