Lavirint Sećanja Od Blejk Krauč

recenzija pdf

"Lavirint sećanja" autora Blejka Krauča je triler koji nas uvodi u svet misterije, nauke i opasnosti. Glavni junaci su Bari Saton, policijski detektiv iz Njujorka, i Helena Smit, neuronaučnica. Radnja se fokusira na tajanstveni fenomen nazvan "sindrom lažnog sećanja", koji uzrokuje da žrtve dobijaju sećanja o životima koje nikada nisu vodile.
Lavirint Sećanja Od Blejk Krauč

Bari Saton je angažovan da istraži ovu misterioznu pojavu i razotkrije njene uzroke. U isto vreme, Helena Smit je posvećena pronalaženju metode kojom će ljudi moći da sačuvaju svoja prava sećanja, suprotstavljajući se opasnostima koje “sindrom lažnog sećanja” nosi. Kroz “Lavirint sećanja”, autor istražuje granice ljudske memorije, nauke i tehnologije. Priča nas tera da razmišljamo o prirodi sećanja, identiteta i kako tehnologija može imati uticaj na naše živote. Kroz likove Barija Satona i Helene Smit, čitaoci se suočavaju sa složenim moralnim dilemama i pitanjima o istini i laži. Autor nas vodi kroz priču koja je isprepletena napetošću, misterijom i borba za istinom. “Lavirint sećanja” nas tera da razmišljamo o posledicama tehnoloških inovacija i kako one mogu uticati na ljudsku psihu i društvo u celini.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*