Lavovi Sa Pete Avenije Od Fiona Dejvis

recenzija pdf
"Lavovi sa Pete Avenije" je roman britanske spisateljice Fione Davis. Ova knjiga donosi priču o hrabrosti, snazi i borbi za nezavisnost u svetu mode i glamura.
Lavovi Sa Pete Avenije Od Fiona Dejvis

Radnja romana se odvija u Njujorku u 20. veku i prati život glavne junakinje, Ambre Grejns, koja se bori da ostvari svoje snove u modnoj industriji. Ambre je mlada žena koja ima talenat za dizajniranje odeće, ali suočava se sa brojnim izazovima i preprekama na svom putu ka uspehu.“Lavovi sa Pete Avenije” istražuje teme kao što su ambicija, ljubav, rivalstvo i nezavisnost. Kroz likove koji se bore za svoje mesto u svetu mode, Fiona Davis prikazuje dinamiku industrije, ali i ljudske strasti i intrige koje prate visoki stil života.Ova knjiga donosi bogate opise mode, predivne kostime i prikazuje svet luksuza i glamura iz perspektive žena koje su se suprotstavile društvenim normama i tražile svoje mesto u svetu koji je bio pretežno rezervisan za muškarce.“Lavovi sa Pete Avenije” je roman koji će privući ljubitelje mode, istorije i snažnih ženskih likova. Fiona Davis kombinuje elemente istorijske fikcije sa dramom i romantikom, stvarajući priču koja je istovremeno intrigantna i inspirativna.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*