Lažni Indijac Od Abas Hider

recenzija pdf

"Lažni Indijac" je roman iračkog autora Abasa Hidera. Ova knjiga donosi priču o identitetu, migraciji i traženju sopstva kroz iskustvo glavnog junaka.
Lažni Indijac Od Abas Hider

Radnja romana prati lik koji sebe predstavlja kao Indijca, uprkos tome što nije rođen ni odrastao u Indiji. Kroz njegove pripovedačke dionice, čitaoci ulaze u svet fantazije, misterije i izazova sa kojima se suočava protagonist dok pokušava da prihvati i razume svoj identitet.“Lažni Indijac” istražuje teme migracije, kulture, jezika i konstrukcije identiteta. Autor postavlja pitanja o tome šta čini nečiju pripadnost određenoj kulturi, kako se nositi sa osećajem gubitka i kako pronaći mesto u svetu koji može biti pun izazova i predrasuda.Abas Hider je poznat po svojim delima koja se bave temama identiteta i migracije. Kroz “Lažnog Indijca” on nas vodi na introspektivno putovanje i postavlja pitanja o prihvatanju sebe i drugih, kao i o postojanju granica i ograničenja u formiranju identiteta.Ovaj roman je izazovan i slojevit, pružajući čitaocima mogućnost da razmišljaju o važnosti autentičnosti, povezanosti sa kulturom i ličnom integritetu. “Lažni Indijac” će vas povesti na putovanje kroz složene teme i podstaći vas da razmišljate o sopstvenom mestu u svetu i značaju razumevanja i prihvatanja drugih.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*