Lee Child – Usijanje

recenzija pdf
Lee Child jedan je od vodećih svjetskih pisaca trilera. Njegovi romani redovito zauzimaju prva mjesta na ljestvicama najčitanijih knjiga i prevedeni su na više od 40 jezika. Child je rođen u Coventryju, a trenutačno živi u SAD-u. Roman "61 sat" osvojio je prestižnu nagradu Theakstons Old Peculier Crime.
Lee Child - Usijanje knjiga

Jack Reacher luta kroz paklenu vrućinu usijanim ulicama zabačenoga teksaškog grada. Traži prijevoz koji će ga odvesti bilo kamo u njegovom besciljnom lutanju američkim prostranstvom. Zaustavlja se mlada i zgodna Meksikanka, po nakitu izgleda vrlo bogata. Njezino je ime Carmen Greer i nije slučajno odabrala Reachera. Ona već mjesecima traži nekoga tko će je zaštiti. Njezin je muž brutalno zlostavlja. On uskoro izlazi iz zatvora i tada će ubiti Carmen, ona to zna. On je potomak imućne teksaške obitelji, a takve obitelji znaju vrlo dobro čuvati svoje tajne. Hoće li Reacher povjerovati u njezinu priču? Hoće li nešto poduzeti? Što će biti s Carmeninom kćerkicom Ellie? … Jack Reacher nikada ne napušta damu u nevolji.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Li Čajld - Lee Child

Lee Child, pravim imenom Jim Grant, napisao je 16 knjiga o bivšem vojnom policajcu koji luta SAD-om i bori se protiv organiziranog kriminala i zavjera, a koje ruše sve rekorde prodaje (50 milijuna prodanih primjeraka).


Više O Autoru

2 0 komentara

  1. Marina Vajagic
    • knjigeonline.com

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*