Leska Od Evica Mratinić

recenzija pdf
Knjiga "Leska" autorke Evice Mratinić vas poziva na nezaboravno putovanje u svet ove izuzetne jezgraste voćke. Otkrijte fascinantne činjenice o lešniku, koji, nakon oraha, zauzima posebno mesto u svetu voćarstva. Lešnik je prirodno bogatstvo, obiluje uljem, belančevinama, ugljenim hidratima, mineralima poput kalijuma, magnezijuma, kalcijuma i fosfora, te vitaminima kao što su C, B1, E, B2, B5, provitamin A i drugi. Ova voćka nije samo ukusna, već i lekovita.
Leska Od Evica Mratinić

Knjiga vas vodi kroz istoriju lešnika, od njegovog porekla u Evropi, Kipru, Maloj Aziji i Iranu, do njegove uloge kao simbola plodnosti i besmrtnosti kod naših predaka. Leska ima izuzetno dug životni vek i najbolje uslove za gajenje pruža Mediteran, dok je njena proizvodnja veoma rentabilna u svetu. “Leska” je neizostavno štivo za sve zaljubljenike u prirodu i gastronomiju, donoseći vam uzbudljivu priču o ovoj dragocenoj voćki i njenoj važnosti u našim životima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*