Ljubav, Medicina I Čuda Od Berni Zigel

recenzija pdf
"Ljubav, medicina i čuda" Bernija Zigela nije obična knjiga o medicini. Ona je duboka raskrsnica između nauke, vere i ljudske volje ka izlečenju. Kroz ovo inspirativno delo, autor, iskusni hirurg i onkolog, deli svoje dragoceno iskustvo sa pacijentima koji su pokazali izuzetnu sposobnost samoizlečenja.
Ljubav, Medicina I Čuda Od Berni Zigel

Priče ovih pacijenata nisu samo medicinske anegdote – one su svedočanstvo o snazi ljubavi, vere i pozitivnog stava u procesu lečenja. Zigel istražuje kako ovi faktori, zajedno sa konvencionalnim medicinskim tretmanima, mogu uticati na ishod bolesti. Ova knjiga nije samo o lečenju bolesti; to je oda ljudskoj volji, nadi i snazi duha. Kroz svaku stranicu, čitaoci se podsećaju da su sposobni za čuda, da unutar sebe nose moć izlečenja i da ljubav ima neizmernu snagu da nas podigne iz najdubljih izazova života.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*