Ljubav Popodne Od Lisa Klejpas

recenzija pdf
Beatriks Hatavej je bila daleko od klasične lepotice, ali njena porodica je oduvek bila poznata po svojoj jedinstvenosti.
Ljubav Popodne Od Lisa Klejpas

Sa strašću prema životinjama, Beatriks je okupljala i brinula o svim odbačenim i povređenim bićima, pretvarajući svoj dom u pravu malu menažeriju. Zbog svoje nekonvencionalnosti, društvo je gledalo na nju sa podozrenjem, zbog čega još uvek nije privukla pažnju udvarača, za razliku od svoje prijateljice Prudens, koja je bila proglašena najlepšom ženom sezone, dobijajući čak i ljubavna pisma od kapetana Kristofera Filana sa bojišta. Na nagovor razmažene Prudens, Beatriks pristaje da piše ljubavna pisma u njenom imenu kako bi joj pomogla. Međutim, iznenađujuće za Beatriks, svaka napisana reč počinje da dobija sasvim drugačije značenje, a osećaj prezira koji je dugo gajila prema kapetanu polako bledi. U ovom romanu, Lisa Klejpas nas vodi na putovanje ispunjeno neočekivanim otkrićima i dubokim emotivnim previranjima. Dok Beatriks nastavlja da dopisuje u ime svoje prijateljice, ona će shvatiti da je ljubav često puna iznenađenja i da se srce može otvoriti prema neočekivanim putevima. Da li će Beatriks konačno pronaći pravu ljubav koja je oduvek bila tu, samo skrivena u samom sebi? “Ljubav popodne” je roman koji istražuje snagu preobražaja, samoprihvatanja i pronalaženja sreće tamo gde je najmanje očekujemo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Lisa Klejpas - Lisa Kleypas

Autorica je brojnih povijesnih ljubavnih romana, prevedenih na brojne jezike. Omiljena među i mlađom i starijom publikom.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*