Maslinarski Priručnik Od Edo Družetić

recenzija pdf
"Maslinarski priručnik" je knjiga napisana od strane autora Eda Družetića. Ova knjiga je izuzetno koristan resurs za sve koji se bave ili su zainteresovani za maslinarstvo.
Maslinarski Priručnik Od Edo Družetić

Autor pruža sveobuhvatne informacije o maslinarstvu, uključujući uzgoj maslina, održavanje maslinika, berbu maslina, preradu maslina i proizvodnju maslinovog ulja. Knjiga sadrži i praktične savete o izboru sorti maslina, zaštiti od bolesti i štetočina, kao i optimalnim uslovima za rast i razvoj maslina.“Maslinarski priručnik” je stručno napisan, ali pristupačan za čitanje i razumevanje. Autor koristi jasan jezik i ilustracije kako bi pomogao čitaocima da se bolje upoznaju sa svim aspektima maslinarstva.Ova knjiga je idealna za maslinare, poljoprivrednike, vlasnike maslinika i sve koji žele da se upuste u maslinarsku industriju. Pruža temeljno znanje o svim fazama procesa uzgoja maslina i proizvodnje maslinovog ulja, kao i savete za postizanje visokog kvaliteta proizvoda.“Maslinarski priručnik” od autora Ede Družetića je vredan izvor informacija za sve koji su zainteresovani za maslinarstvo i žele da prošire svoje znanje i veštine u ovoj oblasti. Knjiga će vam pomoći da razumete najbolje prakse, tehnike i probleme sa kojima se susreću maslinari, kako biste postigli uspeh u uzgoju maslina i proizvodnji maslinovog ulja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*