Mentalista Od Kamila Lekberj, Henrik Feksevs

recenzija pdf

"Mentalista", roman autora Kamile Lekberj i Henrika Feksevsa, vodi nas kroz uzbudljivu priču o šokantnom ubistvu koje će testirati granice detektivke Mine Dabiri.
Mentalista Od Kamila Lekberj, Henrik Feksevs

Ovaj slučaj izdvaja se od svih koje je Mina ranije rešavala. Žrtva je pronađena zarobljena u mađioničarskom sanduku, s mačevima zabodenim kroz njega. Ali ovog puta, nema magije u pitanju – to je pravo ubistvo. Slučaj je prepun preokreta koji vode dublje u tajanstveni svet zločina. U potrazi za zastrašujućim ubicom, Mina se obraća čuvenom mentalisti Vinsentu Valderu. Samo on može da joj pomogne da pronikne u tajne magije i iluzije koje su ključne za rešenje slučaja. Vreme neumitno otkucava, dok Mina i Vinsent otkrivaju da žrtva ima rimski broj III urezan na nozi. Ubica očigledno broji unazad, što znači da će se dogoditi još tri ubistva. Oboje su svesni da moraju delovati brzo kako bi sprečili novu tragediju. “Mentalista” je uzbudljiv triler koji vas vodi kroz mračan svet kriminala, magije i iluzija. Dok se sat otkucava, napetost raste, a Mina i Vinsent moraju da se suoče s vremenom i otkriju istinu pre nego što bude prekasno.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*