Mi Smo Branili Košare – Komplet Od Nenad Milkić

recenzija pdf

"Mi smo branili Košare - Komplet" je obuhvatno delo napisano od strane autora Nenada Milkića. Ova knjiga predstavlja sveobuhvatnu studiju i dokumentaciju herojske odbrane Košara, vojnog uporišta tokom sukoba na Kosovu 1999. godine.
Mi Smo Branili Košare - Komplet Od Nenad Milkić

Autor pruža dubinski uvid u vojnu taktiku, strategiju i hrabrost srpskih vojnika koji su se hrabro suprotstavili brojčano nadmoćnijem neprijatelju. Knjiga obuhvata detalje o borbenim operacijama, životu vojnika na frontu, izazovima sa kojima su se suočavali i njihovom nesebičnom predanosti odbrani svoje zemlje.“Mi smo branili Košare – Komplet” pruža dublje razumevanje događaja koji su se odvijali tokom te ključne faze sukoba na Kosovu. Autor se oslanja na istinite priče, dokumente i svedočenja kako bi oživeo atmosferu i herojstvo vojnika koji su branili Košare.Ovaj komplet knjiga je značajan izvor informacija i sećanja na događaje koji su imali veliki uticaj na istoriju Srbije. Nenad Milkić, svojim istraživačkim radom i stručnošću, omogućava čitaocima da bolje razumeju i cene hrabrost i žrtve srpskih vojnika na Košarama.“Mi smo branili Košare – Komplet” je neophodno štivo za sve koji su zainteresovani za istorijske događaje tokom sukoba na Kosovu 1999. godine i žele da steknu dublje znanje o hrabrosti i požrtvovanju vojnika koji su se borili za svoju zemlju.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*