Minecraft: Olupina Od C. B. Li

recenzija pdf

"Minecraft: Olupina" je zvanični Minecraft roman autora C. B. Li-ja, koji donosi priču o troje tinejdžera koji otkrivaju misteriju na napuštenom Minecraft serveru. Ova avanturistička priča vodi čitaoce u svet igre Minecraft, gde se protagonisti suočavaju s izazovima i tajnama podvodnog sveta.
Minecraft Olupina Od C. B. Li

Glavni junak, Džejk Tomas, je tinejdžer koji se često seli i trudi se da ne stvara bliske veze s ljudima, znajući da će se uskoro ponovo seliti. Međutim, kada stigne u Los Anđeles i sazna da će to biti njegova poslednja selidba, odlučuje da se otvori prema novim prijateljstvima. Na putu upoznaje Tenka Vounga i Emili Kesadi, tinejdžere koji će postati njegovi saputnici u avanturi. Tenk je snažan dečko sa svojim krugom prijatelja, dok je Emili oštro jezična modna ikona. Oni zajedno otkrivaju stari računarski server s neobičnim Minecraft svetom i šifrovanim zagonetkama. Kako bi otkrili tajne, moraju da se udruže i reše izazove pre nego što centar gde su server i tajne smešteni bude srušen. “Minecraft: Olupina” pruža čitaocima uzbudljivu priču smeštenu u svet popularne video igre Minecraft, kombinujući avanturu, misteriju i prijateljstvo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*