Mit O Normalnom Od Gabor Mate, Danijel Mate

recenzija pdf

U knjizi "Mit o normalnom", autori Gabor Mate i Danijel Mate donose revolucionarno istraživanje o uzrocima bolesti u savremenoj toksičnoj kulturi. Ovo delo je najambicioznije i najvažnije u Mateovoj karijeri, a zajedno sa sinom Danijelom istražuje duboke povezanosti između traume, bolesti i procesa izlečenja.
Mit O Normalnom Od Gabor Mate, Danijel Mate

Proslavljeni lekar Gabor Mate vešto otkriva kako se broj hroničnih bolesti u zapadnim zemljama konstantno povećava, iako te zemlje sebe hvale naprednim sistemima zdravstvene zaštite. Knjiga postavlja kritička pitanja o društvu kao izvorištu mnogih oboljenja i istražuje duboke korijene zdravstvenih problema koji pogađaju stanovništvo. Kroz intrigantne analize i snažne argumente, “Mit o normalnom” poziva nas da preispitamo svoje shvatanje zdravlja i bolesti. Autori postavljaju pitanje šta zapravo znači “normalno” u kontekstu zdravlja, dok se bave temama kao što su prekomerna upotreba lekova, epidemija mentalnih bolesti među mladima i visok krvni pritisak. Ova inovativna knjiga ne samo da postavlja izazov postojećim konvencijama o zdravlju, već nudi i putokaz ka zdravlju i isceljenju u svetu koji se suočava sa sve većim izazovima. “Mit o normalnom” je nezaobilazno štivo za sve one koji žele dublje razumeti povezanost između traume, bolesti i načina kako se nosimo sa stresom u savremenom društvu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*