Moje Putovanje Istrom Od Snježana Gutbier – Vidović

recenzija pdf
"Moje putovanje Istrom" je zbirka poezije autorke Snježane Gutbier-Vidović koja nas vodi na izvanredno putovanje kroz raznoliku i čarobnu regiju Istre. Ova trojezična knjiga, koja je napisana na nemačkom, hrvatskom i italijanskom jeziku, spaja bogatu kulturnu baštinu i jedinstvenu lepotu Istre sa autoričinim emotivnim i poetskim izražajem.
Moje Putovanje Istrom Od Snježana Gutbier - Vidović

Kroz njene stihove, Gutbier-Vidović nas vodi kroz slikovite pejzaže, proživljavajući trenutke radosti, tuge, ljubavi i introspekcije. Svojim rečima, ona oslikava ne samo lepotu prirode, već i dušu istarskih gradova, obala i planina, kao i bogatu kulturnu istoriju koja ih okružuje. U ovoj zbirci poezije, čitaoci će istražiti Istru sa svim njenim bojama, mirisima i zvucima, osećajući kako se prepliću različiti jezici i kulture. Od mediteranskog povetarca koji miluje kožu do slatkog ukusa maslinovog ulja i vrhunskih vina, svaka stranica ove knjige prenosi nas u oazu lepote i inspiracije. “Moje putovanje Istrom” je više od obične zbirke poezije – to je ljubavna pesma posvećena Istri, njenim ljudima i njenom nasleđu. Ova knjiga će dirnuti čitaoce svojom osetljivošću i dubinom izraza, ostavljajući ih snažnim utiskom Istre kao mesta koje se ne može zaboraviti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*