Mračno Doba Od Pirs Braun

recenzija pdf

"Mračno doba" Pirs Brauna je knjiga koja se bavi političkim intrigama, borbom za moć, i sudbinom likova u futurističkom svetu. Radnja knjige prati Darouua koji vodi očajnički rat za planetu Merkur i bori se kako protiv svojih starih neprijatelja, tako i protiv svojih bivših saveznika koji ga sada vide kao potencijalnog tiranina.
Mračno Doba Od Pirs Braun

Drugi važan lik u priči je Lisander od Lune, koji se trudi da ujedini frakcije Zlatnih. Pitanje koje se postavlja je može li se razjedinjeni neprijatelj pretvoriti u nepobedivu silu. Sama Republika je suočena sa političkim spletkama, a vladarka Mustang mora da se bori ne samo protiv spoljnih neprijatelja, već i protiv unutarnjih zavera. “Mračno doba” je knjiga koja donosi napetost, političke intrige i sukobe između različitih frakcija, a sve to smešteno je u futuristički svet koji je složen i bogat detaljima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*