Mrtva Voda Od Pavao Pavličić

recenzija pdf

U romanu "Mrtva voda" autora Pavla Pavličića, čitaoci će biti uvučeni u uzbudljivu priču koja počinje na putu ka ostrvu Serafin. Ivo Remetin, urednik crne hronike uglednih zagrebačkih dnevnih novina, kreće sa suprugom na kasno letovanje, ni ne sluteći da će postati svedok otkrivanja tajne serije ubistava koja se desila na mirnom otočiću u splitskom arhipelagu.
Mrtva Voda Od Pavao Pavličić

Atmosfera na putovanju već naslućuje zločin, ali Ivi nije ni na kraj pameti da će se naći usred strašnih događaja. Na ostrvu Serafinu, ubrzo po dolasku, počinju se dešavati ubistva koja potresaju njegovu mirnu okolinu. Ivo Remetin, kao novinar, ne može odoliti misteriji koja ga okružuje i počinje istraživati ovu zastrašujuću seriju zločina. Kroz ovaj uzbudljivi krimić, Pavao Pavličić demonstrira svoje majstorsko pripovedanje i vešto gradi zaplet. “Mrtva voda” se čita sa uživanjem i napetošću, jer svaka stranica donosi nove intrige, neočekivane preokrete i tajne koje treba otkriti. Likovi su pažljivo razrađeni, svaki sa svojim vlastitim motivacijama i tajnama, što dodatno obogaćuje priču. Ovaj roman je jedno od najboljih dela Pave Pavličića, koje će oduševiti ljubitelje kriminalističkih romana. “Mrtva voda” će vas uvući u svet tajni, mračnih tajanstvenih događaja i neizvesnosti koja se proteže do samog kraja. Ovo je knjiga koja će vas držati budnim do kasnih noćnih sati, jer nećete moći prestati čitati sve dok ne otkrijete rešenje misterije koja je zadesila ostrvo Serafin.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*