Mulat Albino Komarac Od Stevo Grabovac

recenzija pdf
Rat, stradanje, generacije koje su izgubile sve. Roman o teškoj sudbini i stradanju jedne porodice na samom početku ratnog sukoba isprepleće se sa ljubavnom pričom, muzikom i razmišljanjem jednog pojedinca koji odbija da mrzi bilo koga. Na spomen reči detinjstvo, uvek pomislimo na lepe stvari i mir. Ovde to nije slučaj. Dete je ovde video previše toga što se ne sme videti u tim godinama.
Mulat Albino Komarac Od Stevo Grabovac knjiga

Iz recenzije:

’’Mulat albino komarac’’ je roman o generacijama koje odrastaju u ekstremnim uslovima rata, o stradanjima jedne porodice tokom prvih dana rata u BiH, o dobroti Drugog. To je isto tako roman o ljubavi, muzici, o neobjašnjivoj snazi i volji pojedinca da se odupre mržnji, patetici i ulozi žrtve, kao i nastojanjima čovjeka da nastavi život vedra lica, iako se još u djetinjstvu vidjelo ono što se nije smjelo vidjeti. 

Lirska geografija romana obojena je jugoslovenskom kulturom sedamdesetih i osamdesetih i Stevinim beskrajnim srcem, u kojem ima ljubavi i za dželata. Teško je jezikom obuhvatiti koliko ljepote ima u ovoj knjizi.”

Miroslav Gojković

Zaviri u knjigu

stevo grabovac mulat albino komarac pdf knjiga

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*