Muškarac U Šaci Od Sanela Kovačević Nelly PDF

recenzija pdf

Sanela Kovačević Nelly donosi vam knjigu koja je postala kultna na našim prostorima - "Muškarac u šaci". Ova knjiga je pravi biser ženske literature i regionalni bestseler koji je osvojio srca hiljada čitateljki svih generacija.
Muškarac U Šaci Od Sanela Kovačević Nelly

U ovoj knjizi, bez dlake na jeziku, otkrivaju se najdublje muške tajne, a čitateljkama se pruža jedinstvena prilika da zavire u muški um i razumeju sve što su oduvek želele znati o muškarcima. Kroz neocenzurisane priče, Nelly razotkriva svet muških emocija, strahova, želja i ponašanja. “Muškarac u šaci” nije samo knjiga, već i proverena formula za ljubavni uspeh. Autorica vam nudi praktične savete i mudre uvide kako da osvojite muškarca, održite strast u vezi i izgradite snažan emocionalni odnos. Ova knjiga će vas inspirisati, zabaviti i naučiti da bolje razumete muški svet. Zaronite u svet muškaraca i otkrijte tajne koje će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim ljubavnim životom. “Muškarac u šaci” je nezaobilazno štivo za sve žene koje žele da razumeju, osvoje i zadrže muškarce u svojim srcima.

muškarac u šaci

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*