Na Pustom Ostrvu Od Trejsi Garvis Grejvs

recenzija pdf
Ana Emerson, profesorka engleskog jezika, oseća potrebu za promenom i hrabro odlazi na prelepe Maldive kako bi tokom leta predavala časove mladom Ti Džeju Kalahanu. S druge strane, Ti Džeju nije baš srećan što će ceo letnji odmor provesti nad knjigama, ali ubrzo će shvatiti da će vreme provedeno sa Anom preokrenuti njegovo viđenje stvari.
Na Pustom Ostrvu Od Trejsi Garvis Grejvs

Dani postaju nedelje, a nedelje pretvaraju se u mesece dok Ana i Ti Džej provode svoje vreme zajedno na tom egzotičnom ostrvu. Njihovi trenuci postaju najlepši u njihovim životima, ispunjeni ne samo učenjem, već i međusobnim povezivanjem. Međutim, nakon još jednog Ti Džejevog rođendana, Ana počinje da postavlja pitanja o prirodi njihove veze. Da li je najveći izazov na ovom pustom ostrvu zapravo živeti sa mladićem koji polako postaje odrasla osoba? “Na pustom ostrvu” je priča o odrastanju, ljubavi i promenama koje dolaze sa vremenom. Trejsi Garvis Grejvs nas vodi kroz emocionalno putovanje dvoje ljudi koji se međusobno transformišu tokom vremena provedenog zajedno na prelepim Maldivima. Ova knjiga istražuje teme sazrevanja, introspekcije i promena u odnosima, postavljajući pitanje kako se ljubav razvija i menja kako mi sami rastemo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*