Na Putu Do Oltara Od Džulija Kvin

recenzija pdf
"Na putu do oltara" je roman autorke Džulije Kvin koji se bavi pričom o dve sestre koje se suočavaju sa izazovima u svom ljubavnom životu dok pokušavaju da organizuju savršeno venčanje za svoju najbolju prijateljicu. Ova knjiga je namenjena svima koji žele da uživaju u laganom i zabavnom čitanju sa puno romantike i humora.
Na Putu Do Oltara Od Džulija Kvin

Roman prati živote dve sestre – Madi i Bendi, koje su sasvim različite jedna od druge, kako se suočavaju sa izazovima u svom ljubavnom životu dok organizuju venčanje za svoju najbolju prijateljicu Ketrin. Kroz njihove priče, autorka nam prikazuje različite aspekte ljubavi, prijateljstva i porodice.“Na putu do oltara” je roman o odrastanju, pronalaženju sebe i suočavanju sa izazovima u ljubavi i životu. Ovo je priča o sestrinstvu i podršci, o iskušenjima i odlukama, o oproštaju i novim počecima.Džulija Kvin uspeva da stvori nezaboravne likove sa kojima će se svaki čitalac moći poistovetiti i saosećati. Ova knjiga je zabavna, emotivna i inspirativna, sa snažnom porukom o važnosti ljubavi, prijateljstva i porodice.“Na putu do oltara” je knjiga koja će vas nasmejati i dirnuti svojom toplinom i ljudskošću. Autorka uspeva da stvori atmosferu koja je vesela, emotivna i uzbudljiva, a čitaoci će uživati u pratnji likova na njihovom putu do oltara i sopstvenog sazrevanja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*