Najlepša Putovanja Sa Anđelima Od Svetlana Goga Kostić

recenzija pdf

"Najlepša putovanja sa Anđelima" je inspirativno delo autorke Svetlane Goge Kostić koje nas vodi na putovanje kroz svet duhovnosti i unutarnjeg mira. Ova knjiga otkriva tajne skrivene u nama samima i podučava nas kako da se povežemo sa anđelima, kao duhovnim vodičima, kako bismo pronašli sreću i harmoniju u svom životu.
Najlepša Putovanja Sa Anđelima Od Svetlana Goga Kostić

Autorica, poznata i po knjigama “Akademija za srećologiju” i “U pravu si, al baš me briga”, koristi jednostavan i lep stil pisanja da prenese svoja saznanja o duhovnosti i unutarnjem miru. Kroz priče i iskustva, ova knjiga nas podseća da nikada nismo sami i da sreća nije daleko, već je duboko ukorenjena u našoj sopstvenoj suštini. “Najlepša putovanja sa Anđelima” nudi čitaocima alate i smernice za povezivanje sa duhovnim vodičima i pronalaženje sreće u svakodnevnom životu. Ovo delo je namenjeno svima koji žele da istraže duhovni svet i pronađu unutarnji mir i harmoniju.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*