Nauči Me Da Volim Od Milica Radulović

recenzija pdf
U romanu "Nauči me da volim" autorke Milice Radulović, pratimo život Ane, mlade učiteljice koja je udata za rok muzičara Viktora. Iako je njen muž egoističan i isključuje je iz svog razuzdanog života, Ana ne gubi veru u ljubav i brak. Ona je požrtvovana, dobra i uvek vedra, te se nada nekoj promeni u svom životu, čak i kada godinama njena želja za detetom ostaje neispunjena.
Nauči Me Da Volim Od Milica Radulović

Međutim, sve se menja kada Ana sazna da Viktorova kratkotrajna avantura rezultuje trudnoćom njegove devojke. Slomljena bolom i razočaranjem, Ana se suočava sa rušenjem svojih snova i pokušava da sakupi delove svog slomljenog života. Tugujući zbog smrti majke i suočena sa neočekivanom i neizvesnom bolešću koja muči Viktora, Ana upoznaje Andreja, kardiohirurga iz Zagreba. Između njih se rađa naklonost koja polako prerasta u ljubav, ali Ana, kao verna supruga, se plaši suočiti sa tim osećanjima. Uprkos tome, sve snažnija duhovna i emotivna veza između njih dvoje je dovodi do raskršća između prošle i buduće ljubavi, između obaveze i žudnje, između privida i moguće sreće. U “Nauči me da volim”, čitaoci će biti uvučeni u dubinu Aninog unutrašnjeg sveta, prateći njenu borbu da pronađe pravi put ka svojim snovima i nadanjima. Milica Radulović nam donosi priču o hrabrosti, ljubavi i odlukama koje oblikuju našu sudbinu. Ova emotivna i snažna priča nas podseća da je ljubav često putovanje koje nas vodi ka ispunjenju naših najdubljih želja. “Nauči me da volim” nas poziva da razmislimo o smislu i vrednosti ljubavi, o hrabrosti da sledimo svoje srce i suočimo se sa životnim izazovima. Ovo je roman koji će dirnuti čitatelje i podstaći ih da veruju u snagu ljubavi i da pronađu hrabrost da ostvare svoje snove.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*