Nebo Puno Himalaje: 35 Putovanja U Shangri-La Od Darko Berljak

recenzija pdf
"Nebo puno Himalaje: 35 putovanja u Shangri-La" je knjiga autora Darka Berljaka. Ova knjiga zatvara trilogiju inspirisanu autorovim dugogodišnjim putovanjima u Nepal i Tibet, koja je započela knjigom "Dodiri neba" i nastavljena knjigom "Ključevi neba". U ovoj višeslojnoj knjizi, autor sažima više od tri decenije intenzivnog iskustva i odnosa prema udaljenim i mističnim predelima u kojima je boravio, posebno kao vođa himalajskih alpinističkih ekspedicija.
Nebo Puno Himalaje 35 Putovanja U Shangri-La Od Darko Berljak

“Nebo puno Himalaje” nije samo knjiga o ekspedicijama, već je i svedočanstvo o promenama koje su se desile u tim područjima i uticaju koji su imale na lokalno stanovništvo, autora i brojne saputnike s kojima je delio ove putničke avanture. Berljak teško skriva nostalgiju za prošlim vremenima, ali istovremeno je svestan da mnogo toga što je nekada krasilo ove zemlje polako nestaje i gubi se, čime se one sve više približavaju ostatku sveta. Kroz svoje priče, autor nam donosi intimne uvide u lepote, izazove i duhovnu dubinu Himalaja. Kroz njegove oči, čitalac će dobiti uvid u neverovatne pejzaže, kulturu i duhovnost ovih područja, kao i u životne priče i susrete s lokalnim stanovništvom. Ova knjiga je putovanje koje će vas očarati, inspirisati i pokrenuti vašu sopstvenu maštu i radoznalost prema ovim magičnim i tajanstvenim predelima. “Nebo puno Himalaje: 35 putovanja u Shangri-La” je knjiga koja će privući ljubitelje putovanja, avanture i otkrivanja novih svetova. Kroz autentične priče i iskrene refleksije, ova knjiga će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz nebeske visine Himalaja i otkriti vam neuhvatljivi duh ovih prelepih predela.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*