Nemačka Devojčica Od Armando Lukas Korea

recenzija pdf

Strani Naziv: The German Girl by Armando Lucas Correa

Priča Nemačka devojčica u kojoj se prošlost i sadašnjost isprepliću, napisana je po istinitom događaju i jako je dirljiva priča.
Nemačka Devojčica Od Armando Lukas Korea knjiga

Berlin, 1939. Godina.

Ulice Berlina više nisu ono što su bile. Sada su prekrivene nekim čudnim ali zloslutnim zastavama koje ne slute na dobro. Hana Rozental je nekada u prijašnjim vremenima imala lep život kao iz bajke. Njena porodica sada trpi omalovažavanje.

Njihove stvari i dragocenosti su im oduzete, i nekada ulica u kojoj su imali mnogo prijatelja, sada više ne liči na ulicu kojom su nekada šetali slobodno. Nisu više dobrodošli.

Njujork, 2014. Godine.

Devojčica Ana Rozen za svoj rođendan dobija misteriozni paket na poklon. Taj paket joj je poslala rođaka koja živi na Kubi i koju ona nikada nije upoznala.

U paketu stoji pismo u kojem njihova rođaka traži od Ane i njene majke da je posete u Kubi kako bi im ona ispričala do sad nepoznate stvari o tragičnoj sudbini njihove porodice.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*