Brenda Joyce – Nepredvidivo Srce

recenzija pdf
Bragg saga, 4-ti roman: U nezaustavljivom bijegu od svega što užasava njezino neobuzdano srce, Candice Carter, simbol ljepote Novog Meksika, nedosanjani san svakog poželjnog i umišljenog ženika u bližoj i daljoj okolici, našla se usred pustinje suočena s posljednjim trenucima u svom životu. Ako bolje od onoga što poznaje ne može, onda neka bude tako – spremna je i umrijeti! Ali u krajnjem očaju Candice spoznaje da može i gore! Ni sama ne uspijevajući razumjeti kako, već u sljedećem trenutku našla se u čeličnom naručju Jacka Savagea – čovjeka koji ju je spasio od sigurne smrti i sada je vodi ravno u propast. Tko je taj divlji Apači ratnik u čijim žilama teče i bjelačka krv, i zašto ju je sudbina poslala ravno u ovu zabranjenu avanturu? Hoće li Candice i Jack pregaziti sva moralna načela i društvene obveze da bi uživali u istinskoj i neobuzdanoj ljubavi? Na kocki je baš sve – njezina neokaljana čast i zavjet koji je ovaj neustrašivi ratnik davno položio pred svojim plemenom. Može li ljubav porušiti godinama podizane bedeme i umjesto njih sagraditi mostove?
brenda joyce nepredvidivo srce knjiga

“Znala je da umire.

U početku grozila se te spoznaje. Sad joj je bilo svejedno. Htjela je samo spas. Spas od vrelog sunca koje joj je kroz košulju i hlače pržilo leđa i noge, spas od suhoće u ustima od koje se gušila, od užarenog pijeska koji joj je pržio dlanove, trbuh i obraze.

Znala je da umire. Vidjela je goveda uginula od vrućine i žeđi. Njihovi jezici, crni, kruti i natečeni, groteskno su virili iz ukočenih tijela. Imala je osjećaj da joj je jezik jednako tako otečen. Više nije mogla gutati, nije imala sline, imala je osjećaj da su joj usta puna pijeska. Samo da joj je vode.
Dan kao da je postao topliji. Nevjerojatno, nesnosno topliji. Stenjala je od bolova, bio je to prigušeni, bolni zvuk. Pitala se, u polusvijesti, koliko će to još trajati. Pitala se što će napraviti njezina braća i otac kad saznaju.”

Pročitajte i ostale romane iz serijala (Koristite Pretragu da pronadjete knjige)

1. Nevina Vatra
2. Vatrena Oluja
3. Ljubicasta Vatra
4. Nepredvidivo Srce
5. Tamni Plamenovi
6. Rajska Vatra


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*