Obnovi Svoj Život Od Muhammed el-Gazali

recenzija pdf
"Obnovi svoj život" autora Muhammeda el-Gazalija je inspirativna knjiga koja promoviše odlučnost, samokontrolu i pozitivan pristup životu. Autor naglašava da čovek koji čvrsto korača kroz život neće biti pokoleban teškim uslovima koji ga okružuju, već će se koristiti tim izazovima kako bi sačuvao svoju autentičnost i razvijao se.
Obnovi Svoj Život Od Muhammed el-Gazali

El-Gazali upoređuje takav čovek sa sjemenkama ruže koje se suočavaju sa teškim uslovima, ali uspevaju da probiju sebi put prema svetlosti i da donesu lepotu i miris. On ističe da sposobnost kontrole nad sobom i vremenom omogućava pojedincu da zadrži slobodu delovanja čak i u susretu sa nedaćama, što mu omogućava da ostvari mnogo toga bez potrebe za spoljnom pomoći. Ova knjiga podstiče čitaoce da preuzmu odgovornost za svoj život, da budu odlučni i da se usredsrede na pozitivan pristup, bez obzira na okolnosti. El-Gazalijeva poruka je da čovek može obnoviti svoj život i postići uspeh ako se suoči sa izazovima sa odlučnošću i samokontrolom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*