Obojica Na Kraju Umiru Od Adam Silvera

recenzija pdf
'Obojica na kraju umiru' je emotivno duboka i nezaboravna priča koja nas vodi kroz avanturu, prijateljstvo i sazrevanje. Mateo Torez i Rufus Emeterio, dvoje mladih ljudi koji se ne poznaju, dobijaju poziv koji će promeniti njihove živote zauvek - saznanje da će umreti istog dana.
Obojica Na Kraju Umiru Od Adam Silvera

Uprkos teškoj sudbini koja ih očekuje, Mateo i Rufus odlučuju da iskoriste svoj Poslednji dan na poseban način. Upoznaju se putem aplikacije Poslednji prijatelj i kreću u avanturu koja će im omogućiti da prožive ceo život u samo jednom danu. Kroz tu jedinstvenu priliku, oni otkrivaju važnost prijateljstva, hrabrosti i ispunjenog života. Adam Silvera vešto gradi priču punu emocija, nade i introspekcije. Njegova knjiga nas podseća na važnost svakog trenutka i istinske veze sa drugim ljudima. Kroz likove Matea i Rufusa, istražuje teme kao što su gubitak, iskupljenje i smisao života. ‘Obojica na kraju umiru’ je roman koji će dirnuti srca čitalaca i ostaviti dubok utisak. Ova priča nas podseća na snagu prijateljstva i moć koju poseduje svaki pojedinac da utiče na živote drugih. Prepustite se ovoj izuzetnoj avanturi ispunjenoj ljubavlju, hrabrošću i nadom.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*