Od Dragosti Od Margaret Atvud

recenzija pdf
"Od dragosti" je zbirka poezije napisana od strane Margaret Atvud. Ova knjiga donosi kolekciju pesama koje istražuju različite teme i emocije, prikazujući bogatstvo Atvudovog poetskog izraza.
Od Dragosti Od Margaret Atvud

Kroz svoje pesme, Atvud dotiče različite aspekte ljudskog iskustva, ljubavi, prirode, društva, identiteta i mnoge druge teme. Njen poetski stil je bogat i slikovit, koristeći jezičke figure i ritmičnost kako bi oživeo svoje ideje i emocije. “Od dragosti” je zbirka poezije koja će privući ljubitelje Atvudove književnosti i poezije. Pesme u ovoj zbirci pružaju dublji uvid u unutrašnji svet autora, njene promišljanja i refleksije. Atvudova vešto kombinuje snagu reči i emotivnu dubinu kako bi prenela svoje misli i osećanja na čitaoce. “Od dragosti” je knjiga koja nas vodi kroz različite teme i emocije kroz poeziju Margaret Atvud. Ova zbirka predstavlja priliku da se uroni u Atvudov poetski svet i da se dožive različiti aspekti ljudskog postojanja i osećanja. To je knjiga koja će inspirisati, pokrenuti i oplemeniti svoje čitaoce kroz snagu reči i lepotu poetskog izraza.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Margaret Atvud - Margaret Atwood

Margaret Atvud, rođena 18. novembra 1939. godine je kanadska spisateljica, poznata po svojoj poeziji, romanima i književnoj kritici.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*