Ogrešenje, Roman O Ljubavi Od Lena Andešon PDF

recenzija pdf
Ester Nilson, junakinja romana "Ogrešenje", veruje da su njen intelekt, visoko obrazovanje i otvoren um dovoljni da dobije dubok uvid u različite aspekte ljudskog postojanja. Kao žena sa sigurnošću u svoje sposobnosti, ona je spremna da se suoči sa svetom i spozna njegove tajne.
Ogrešenje, Roman O Ljubavi Od Lena Andešon

Sve se menja kada Ester dobije poziv da održi predavanje o uglednom slikaru Hugu Rasku. Tokom susreta s njim, njena divljenje prema njegovom umetničkom talentu prerasta u opsesiju i fascinaciju. Međutim, Ester pogrešno tumači Hugove signale i njegovo ponašanje prema njoj, što je uvlači u dublji ponor samopovređivanja. Ova priča nas vodi kroz unutarnju borbu i slepilo glavne junakinje, dok se suočava s svojim osećanjima i sopstvenim greškama. Ester Nilson postaje upečatljiv lik u ovom veku, čija opsesija ljubavlju može biti upoređena s likovima poput Eme Bovari i Šarla Svana iz prošlih vremena. “Ogrešenje: Roman o ljubavi” je duboko emotivan i introspektivan roman koji istražuje temu strasti, opsesije i samoispitivanja. Lena Andešon nas vodi kroz kompleksnu psihologiju svoje junakinje, postavljajući pitanja o prirodi ljubavi, samoće i snazi ljudske volje.

ogrešenje - roman o ljubavi

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*