Ona Druga Crnkinja Od Zakiya Dalila Harris

recenzija pdf

U romanu "Ona druga crnkinja" autorke Zakiye Dalile Harris, pratimo priču Nelle Rogers, dvadesetšestogodišnjakinje koja radi kao asistentkinja u prestižnoj izdavačkoj kući Wagner Books. Nella je jedina crnkinja koja je zaposlena u ovoj firmi, zato je bila radosna kada je saznala da će dobiti koleginicu Hazel, još jednu crnkinju. Međutim, ono što je počelo kao očekivanje za podrškom, neočekivano se pretvara u nešto potpuno drugačije.
Ona Druga Crnkinja Od Zakiya Dalila Harris

Nella ubrzo primeti da se stvari menjaju u preduzeću nakon što je Hazel stigla. Umesto da oseća podršku i povezanost, Nella postaje najomraženija osoba u firmi, dok se Hazel iznenada postavlja u poziciju najomiljenije osobe. Konfuzna i zbunjena ovim obrtom, Nella se suočava s izazovima i neprijateljstvom koje dolazi od svih strana. Njena uznemirenost dodatno raste kada Nella pronađe zlokobnu poruku na svom radnom stolu. Tajanstveni incident dodatno povećava tenzije i neizvesnost, a Nella je naterana da istraži šta se krije iza svega. Kroz ovu napetu priču, Zakiya Dalila Harris istražuje teme rasizma, rivalstva i intriga na radnom mestu. “Ona druga crnkinja” nudi složen i emotivan uvid u složenost međuljudskih odnosa, te tera čitaoce da razmišljaju o predrasudama i dinamici moći na radnom mestu. Ova knjiga vas vodi kroz lavirint misterije i emocionalnih preokreta, pružajući dubok i aktuelan uvid u društvene teme. “Ona druga crnkinja” će vas zasigurno držati zainteresovanim dok otkrivate tajne i motivacije likova, te razmišljate o složenosti ljudskih odnosa i borbi za pravdu i ravnopravnost.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*