Otok Čuvara Oluja Od Catherine Doyle

recenzija pdf

"Otok Čuvara oluja" autorke Catherine Doyle je uzbudljiva priča o avanturi, misteriji i otkrivanju magičnog sveta. U ovoj knjizi pratimo putovanje Fionna Boylea, dečka iz mornarske porodice, dok se suočava sa tajnama svoje prošlosti i sudbinom koja ga čeka.
Otok Čuvara Oluja Od Catherine Doyle

Fionn je odrastao uz priče svoje majke o ostrvu Arranmore, mestu gde je ona odrasla. Iako se boji pučine, sudbina ga poziva da poseti to misteriozno ostrvo. Ostrvo ima posebnu ulogu – izabira novog Čuvara oluja, osobu koja će čuvati njegovu magiju i braniti ga od tamnih sila. Fionnov deda veruje da je došlo vreme da se ta uloga prenese na nekog drugog. Priča nas vodi kroz Fionnovo putovanje dok otkriva tajne ostrva, upoznaje njegove misterije i suočava se sa svojim strahovima. Kroz ovu avanturu, Fionn će se suočiti sa svojim nasleđem i saznaće da je sudbina koja ga čeka mnogo veća i dublja nego što je mogao da zamisli. “Otok Čuvara oluja” je priča o hrabrosti, otkrivanju vlastite sudbine i sukobljavanju sa tajnama prošlosti. Catherine Doyle nas uvodi u svet magičnih elemenata i neobičnih događaja, stvarajući dinamičan i uzbudljiv svet. Ako volite priče o tajnama, avanturi i otkrivanju vlastite snage, ova knjiga će vas zaokupiti svojom pričom i neizvesnošću.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*