Palatinska Antologija – Epigrami Od Grupa Autora

recenzija pdf

"Palatinska antologija - Epigrami" je izvanredna zbirka epigrama koja okuplja radove različitih autora. Ova antologija donosi nam bogatstvo i raznolikost kratkih, duhovitih i slikovitih pesničkih izraza.
Palatinska Antologija - Epigrami Od Grupa Autora

Epigrami su kratke pesme koje se odlikuju konciznošću i lucidnošću izraza. Oni često kombinuju duhovitost, ironiju, satiru ili sentimentalnost kako bi na zbijen i efektan način preneli određenu misao, emociju ili kritiku.“Palatinska antologija – Epigrami” predstavlja različite autore koji su stvarali epigrame kroz različite periode i kulture. Ova zbirka okuplja epigrame koji su nastali u različitim vremenima i mestima, čineći da se čitaoci upuste u raznolikost pesničkih stilova i tema.Kroz ove epigrame, čitaoci će se susresti s različitim temama kao što su ljubav, politika, priroda, moral i svakodnevni život. Autori izražavaju svoje misli, stavove i emocije kroz kratke stihove koji nas često iznenađuju svojom snagu i efektnošću.“Palatinska antologija – Epigrami” nam pruža uvid u raznolikost ljudske kreativnosti i pesničkog izraza. Ova zbirka nam donosi uzorke iz različitih vremena i kultura, pokazujući nam koliko je epigram univerzalni oblik književnosti koji prevazilazi granice jezika i vremena.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*