Palinodija Libo Odbrana Od Nenad Vojvodić

recenzija pdf
"Palinodija libo odbrana" je predivna zbirka poezije autora Nenada Vojvodića koja nas vodi kroz neverovatno putovanje nulama, zapravo krugovima, mislima i kamenčićima koji su ostavili svoj trag. Ovaj jedinstveni književni uradak pruža nam priliku da ponovo oživimo likove naše prošlosti na način koji se retko sreće.
Palinodija Libo Odbrana Od Nenad Vojvodić

U ovoj zbirci poezije, Nenad Vojvodić nas vodi na putovanje kroz vreme, istražujući dubine ljudske svesti i naše veze s prošlošću. Svaka pesma je kao kamenčić koji se baca u vodu, stvarajući krugove koji se šire i ostavljaju dubok trag. Autor nas vodi kroz lavirinte misli, otkrivajući slojeve značenja i razotkrivajući skrivene priče. “Palinodija libo odbrana” nudi nam priliku da uživamo u bogatstvu jezika i poetičnosti koje Nenad Vojvodić majstorski koristi. Svaka stranica ove zbirke je kao slikarsko platno na kojem se prepliću boje i reči, stvarajući snažne slike i dojmljive emocije. Ova zbirka nas poziva da zaronimo u dubine ljudskog postojanja, da istražimo našu prošlost i naše veze sa kolektivnom svesti. “Palinodija libo odbrana” je knjiga koja će vas očarati svojom originalnošću, emotivnom snagom i dubinom. Nenad Vojvodić nas vodi na poetsko putovanje koje nas neće ostaviti ravnodušnima. Uživajte u ovoj predivnoj zbirci poezije koja će vas nadahnuti i pokrenuti na razmišljanje o vlastitom postojanju i našem mestu u svetu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*