Panonski Admiral Od Ivan Ivačković

recenzija pdf
Kolekcija do sada neviđenih fotografija panonskog admirala Đorđa Balaševića.
Panonski Admiral Od Ivan Ivačković knjiga

Panonski admiral je knjiga o jednom velikom umetniku, pesniku, autoru, kant-autoru, ali i o slomu jedne velike i jake zemlje Jugoslavije. Biografija i lična zbirka sećanja i misli nezamenjivog umetnika sa naših prostora, uvešće vas u njegovo viđenje sveta i balkana.

Balaševiće je poznat po tome da je vešt hroničar i da su njegova tumačenja vremena mudra i učtiva. Veliki borac protiv rata i provincijalnog razmišljanja, ipak nike uspeo da ga spreči. Gluposti sile i ostale gluposti bile su pojava kojoj se suprostavljao.

Ostao je zapamćen kao pesnim ljubavi, intime i dubokih ljudskih osećanja. Generacije i generacije ljudi njegove pesme nose zauvek u svojim srcima. Tvorac je diskografije kojoj bi svako pozavideo. Termin “On nema loš album” pratio ga je kroz celu karijeru. Takav uspeh i talenat su prava retkost koja se dešava jednom u par stotina godina.

Panonski admiral je veliki naklon i divljenje jednom i jedinom Đorđu Balaševiću, koji ne samo da je bio veliki autor, već i veliki čovek.

Zaviri u knjigu

Panonski Admiral Od Ivan Ivačković pdf knjiga

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*